Kisatoimikunta

Zamirah (c) Joanna Kuosmonen

MIKÄ ON KISATOIMIKUNTA?

Oulunsalon Ratsastajien kilpailutoiminnasta vastaa kisatoimikunta, joka järjestää koulu- ja estekisoja 1- ja harjoituskilpailutasolla noin kerran kuukaudessa OUSA-Cupin muodossa.

MITÄ KISATOIMIKUNNASSA TEHDÄÄN?

Kisatoimikunnan tapaamisissa suunnitellaan ja ideoidaan porukalla tulevia kisoja. Kisatoimikuntalaiset hoitavat jaetusti kisojen valmistelutyöt. Kuten esimerkiksi tuomarin sopimisen, ilmoittautumiset, talkoo- ja lähtölistojen tekemisen. Joka kisoihin valitaan kilpailun johtaja, jonka tulee olla täysi-ikäinen kisatoimikunnan jäsen. Kilpailunjohtajan tehtävä on johtaa kilpailujärjestelyitä eli pitää "langat käsissään" sekä kisojen järjestelyiden että varsinaisen kisapäivän aikana.

Lisäksi talkootyönä tarvittaessa huolletaan ja korjataan kisakalustoa. Talkoopäivinä on makkarat ja kahvit tarjottu aina kioskin puolesta :)

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Kisatoimikunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki kilpailujen järjestämisestä kiinnostuneet. Aiempaa kokemusta et tarvitse kisojen järjestämisestä etkä kilpailemisesta - oma innostus yhdessä tekemiseen on tärkeintä! Seuratoiminnassa mukana oleminen tuo tullessaan paljon uusia tuttavuuksia, jotka kaikki ovat yhtä hurahtaneita hevosiin :) Kisatoimikunnasta lisää voi kysellä Tuijalta tuijaluomala@gmail.com