Kisatoimikunta

Ullamaija ja kannustusjoukot onnistuneen Timantti Cup -suorituksen jälkeen. © Susanna Eksymä

Oulunsalon Ratsastajien kilpailutoiminnan sekä kaiken kilpailuaiheisen toiminnan järjestämisestä ja kehittämisestä vastaa kisatoimikunta.

Kisatoimikuntaa vetää Laura Mattila. Toimikuntaan kuuluu tällä hetkellä 10 henkilöä, joista puolet ovat nuoria ja puolet aikuisia.

Juniorijäsenistöä edustamassa ovat Maria Anias, Siina Orajärvi, Emmi Sikkilä, Anni Tervonen sekä Viivi Tuomikoski. Heistä Maria, Siina, Anni ja Viivi vastaavat myös kisatoimikunnan alaisuuteen muodostuneen kepparitiimin toiminnasta.

Seniorijäseniä kisatoimikunnassa ovat Matti Fröjd, Taru Kaarlela, Elsi Kangasharju, Niina Maskonen, Laura Mattila.

Kisatoimikunnan toimintaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Oulunsalon Ratsastajat! Toimintaan osallistuminen ei velvoita mihinkään. Mukaan voi hakeutua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ousankisatoimikunta@gmail.com tai ottamalla yhteyttä suoraan toimikunnan vetäjään, p. 050-3061833/Laura.

Samaan sähköpostiosoitteeseen ousankisatoimikunta@gmail.com voi lähettää myös mitä tahansa ideoita, kommentteja tai palautetta toiminnastamma! Myös kepparitiimin tavoittaa kisatoimikunnan sähköpostiosoitteesta.

Viivi ja Magyar keskittyneinä kouluradalla. © Susanna Eksymä