KivaKaverit 2015

Kiva kaverit päättivät pitää yhteisen tapaamisen 1.2.2015

Tapahtuma oli avoinna kivakaveri toimintaan osallistuneille ja uusille halukkaille!

Mukavasti paikalle tulikin "kavereita".

Muutama uusikin kiva kaveri "parivaljakko" saatiin mukaan toimintaan!

Ohjelmassa oli pulkkaratsastusta & "Nyyttikestit"

Ratsuina toimi Anna ja Sarna. He hoitivatkin hommansa mallikkaasti ja turvallisesti. Kaikki halukkaat pääsivät pulkan kyytiin, jota hevoset vetivät.

Pulkkaratsastuksen jälkeen olikin makkaran ja herkkujen aika. Isot kivat kaverit Ideoivat & toteuttivat itse koko tapahtuman, olin siellä paikalla vain kuvaamassa.
Aivan mahtavasti kaikki sujui!

Kiitos kaikille "kivakavereille" & mukana olleille mukavasta tapahtumasta,

mitähän mukavaa te seuraavaksi keksittekään?

Kiitos Helena & Kari, että mahdollistitte kivakavereille mukavan iltapäivän!

Kuvat Linda Ervasti

Yhtä hymyä

Kuva kertoo paljon... Anna ♥

Kivakavereiden kokous 31.5 klo. 12 -14!

Suunnitellaan yhdessä kesän toimintaa, kaikki yhdessä!
Mukaan vaan sekä uudet että vanhat kivakaverit (vielä on reilusti isoja kavereita ilman omaa pienempää kivakaveria, joten pikkukaveritkin ovat enemmän kuin tervetulleita)! Tallin seinällä on lista mihin alustavat ilmoittautumiset voi laittaa myös seuran facebook ryhmässä voi ilmoittautua! Nyyttäri periaatteella syömiset, johon lista löytyy tallilta ilmoitustaululta. Seura tarjoaa makkarat & mehut.
Mukavasti oli paikalla kavereita ja paljon saivat asioita suunniteltua.Kivakaverit järjestää tapaamisen 14.6. klo. 13-16 !

Harjoitellaan esitystä OUSAn iltapäivään sekä vikelletään! Tervetuloa mukaan sekä uudet että vanhat kivakaverit ! Tallin seinällä on lista mihin alustavat ilmoittautumiset voi laittaa myös seuran facebook ryhmässä voi ilmoittautua!Nyyttäri periaatteella syömiset, johon lista löytyy tallilta ilmoitustaululta. Seura tarjoaa makkarat & mehut.

- Kivakaverit-

" Kaikki mukaan toimintaan, yksin ei jää kukaan, olen kiva kaveri kaikille " Yllä oleva pitää kyllä niin paikkansa meidän seuran kiva kavereiden joukossa. Kiva kaverit pitivät eilen tapaamisen missä olikin mukavasti kavereita paikalla ja tulipa mukaan uusiakin, niin isoja kuin pieniäkin. Tapahtuma oli onnistunut kaikin puolin. Kivat kaverit suunnittelivat omaa esitystään OUSA:n omaan iltapäivään.Kuvat tapahtumasta kertoo mielestäni enemmän kuin tuhat sanaa. Kiva kaveri toiminnan ajatus on mielestäni sisäistetty hienosti ja toiminta on lähtenyt pyörimään valtavan hyvin. On isoja ja pieniä kavereita joiden määrä lisääntyy pikkuhiljaa. Jossakin vaiheessa pienemmät tulee olemaan niitä isoja kavereita uusille tulijoille. Näin kiva kaveri toimintamme kehittyy jatkuvasti ja uusia kaveri suhteita syntyy. On meillä mahtavia kivoja kavereita, kiitos siitä teille kaikille! Kiva kaveri toiminnan pääkanavahan on tallilla oleva postilaatikko, jonne kaverit jättävät toisilleen kirjeitä ja viestejä. Olen ilokseni huomannut että niin isot kuin pienet kaverit ovat ottaneet kirjeenvaihdoin yhdeksi tärkeäksi asiaksi toiminna" Kirjeen mukavan, postilaatikkoon pudotan ja siihen saakka odotan että vastatataan! Muiston mukavan talteen talletan, pian taas kirjeitä kirjoitellaan!"

Minusta on hienoa että kivat kaverit saavat myös mahdollisuuden pitää tapaamisiaan tallilla ja näin pääsevät koko porukalla näkemään ja puuhastelemaan kaikenlaista mukavaa. Siitä iso kiitos kuuluu Helenalle ja Karille.Unohtamatta tallin ihania hevosia. Tällä kertaa päätähtenä oli Anna, kun kivat kaverit pääsivät kokeilemaan vikeltämistä,mikä onkin erikoisempaa ratsastuskoulun arjessa.Anna toimi maltillisesti ja rauhallisesti omaan tyypilliseen ihastuttavaan tapaansa, kaikki taputukset Anna kyllä tapaamisen aikana ansaitsi

Kiitos kuvista Ida Turpeinen ja Linda Ervasti Lisää kuvia löytyy myös täältä


OUSA:n oma iltapäivä 27.6.2015

Kivakaverit olivat suunnitelleet tapahtumaan oman ohjelman. Ensin oli kivakaveri toiminnan esittely ja sen jälkeen "ponileikki" johon kaikki paikalla olleet pyydettiin mukaan. Rohkeasti mukaan tulikin väkeä ja "ponileikki" pyörähtikin laulun mukaisesti: "Sieltä he tulevat poneillansa, pienillä lihavilla poneillansa,sieltä he tulevat poneillansa ja näin he meille kertoo: vatsa vatsaa vatsaa vasten,kylki kylkeä kylkeä vasten, peppu peppua peppua vasten ja näin he meille kertoo"

Sen jälkeen alkoi kivakavereiden esittämä "kilpailu" joka koostui pujottelu radasta jossa kivakaverit ratsastivat kaksipäällä radan läpi. Rata tuli ratsastaa mahdollisimman nopeasti ja lopuksi nopeimmat pääsivät finaaliin.Rataa vaikeutettiin välillä jolloin piti kuljettaa täysi vesilasi toiseen päähän maneesia. Hienosti kaikki radan suorittivat ja hevoset oli myös aivan huippuja, ne ottivat tämänkin niin tyynesti ja tekivät mitä ratsastajat pyysivät. Hevosina kilpailussa oli Fidello, Danitus ja Catleen.

Lopuksi kaikki kivakaverit palkittiin ruusukkeilla ja kunniakierroksella kävi kaikki! Kiitos kivakaverit ihanasta leikistä ja esityksestänne!

23.8.2015 Kivakaverit järjestivät yhteisen tapahtuman

jossa olikin paljon mukavaa toimintaa.

Aurinko paistoi ja mukavaa puuhaa tuntui riittävän kaikille!

Tallilla oli koottu toimintapisteitä missä oli erilaisia hevosiin liittyviä tehtäviä.

Sääntöpiste toteutettiin tietovisa tyyppisesti.

Kaikissa kysymyksissä oli myös vastausvaihtoehdot.

Estepisteellä koottiin trippeli

Kouluratapiste jossa sai keppihevosilla kokeilla kouluradan osia.

Hoito/varustepisteellä varustettiin Anna oikein, varusteet oli mennyt hassusti jotka

sitten korjattiin oikein. Tunnistettiin suitsien osat ja koottiin suitset.

Tietopiste hevosista ja hevosten väreistä/merkeistä myös tallin säännöt

käytiin läpi ja miten tallilla toimitaan eri tilanteissa.

Juttutupa kiusaamisesta ja siihen puuttumisesta, mitä tallilla ei onneksi ole,

mutta todella tärkeä asia puhua ja käydä läpi, hienoa toimintaa!

Kivakaveri toiminnan logon suunnittelupiste

( Upeita logo ehdotuksia saatiin kilpailuun nyt paljon)

Tietysti oli myös oma ruokapiste jonne herkut oli tuotu nyyttikesti periaatteella,

seura tarjosi makkarat ja mehut.

Lopuksi kaikki palkittiin ruusukkeilla ja heppa aiheisilla kirjoilla.

Alla kuvia tapahtumasta, kuvat kertoo paljon, ihanaa on ollut!

Oikeaa kivakaveri toimintaa, kiitos kaikille teille, teette arvokasta kivakaveri toimintaa!

Kiitos jälleen kerran Helena ja Kari että kaverit saivat yhdessä puuhailla tärkeitä asioita tallilla!


(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti
(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti

(c) Linda Ervasti


(c) Pia Hanski

(c) Pia Hanski

(c) Pia Hanski
Järjestimme kivakaveri logo kilpailun elokuussa 2015 Logoa tullaan käyttämään erilaisissa tuotteissa. Arvovaltainen logo raati valitsi voittajatyön, tietämättään kuka logon oli tehnyt. Valinta ei ollut helppo, sillä kilpailuun oli tullut paljon hienoja logoja. Raatiin kuului Petri, Niko, Henna, Jaan ja Sanna, kiitos raatilaisille! Voittaja logoksi valittiin Inka Arposalon tekemä logo.

Paljon onnea Inka
Tässä myös loput kilpailuun osallistuneet logo ehdotukset, jotka kaikki oli hienoa!_____________________________________________________________________________ 18.10.2015 Kivakaverit pitivät yhteisen tapaamisen. Aiheena oli hevosten kauneuskilpailut Kavereita oli mukavasti paikalla ja tapahtuma oli jälleen oikein onnistunut. Ensin kaverit jaettiin ryhmiin ja hevosia hoidettiin ja laitettiin oikein kauniiksi! Kaunistumaan ja komistumaan hevosista pääsi Danitus, Cayenne, Anna ja Elari, jotka käyttäytyivätkin oikein malliikkaasti & tyylikkäästi :) Kyllä varmasti kaikki hepat olivat oikein tyytyväisiä "puunauksesta" ja nauttivat siitä!

Sitten päästiinkin oikein tuomareiden eteen maneesiin,

jotka arvostelivat jokaisen suorituksen kirjallisesti. Tuomareina toimivat

Meeri ja Tiia-Riina. Kaikki palkittiin myös ruusukkein.

Tietysti tapahtumassa oli myös herkkupöytä katettuna nyyttikesti -

ajatuksella. Kylläpä olikin ihanan näköisiä herkkuja tarjolla.

Myös erilaisia leikkejä yms. muuta kivaa kaverit ehtivät tapahtumassaan

puuhailla!

Alla kuvia tapahtumasta, kuvat kertoo paljon, ihanaa on ollut!

Oikeaa kivakaveri toimintaa, kiitos kaikille teille, teette arvokasta

työtä kivakaveri toiminnan eteen!

Minusta on hienoa että kivat kaverit saavat myös mahdollisuuden pitää tapaamisiaan tallilla ja näin pääsevät koko porukalla näkemään ja puuhastelemaan kaikenlaista mukavaa. Siitä iso kiitos kuuluu Helenalle ja Karille.Unohtamatta tallin ihania hevosia. Myös Helena halusi kiittää kivakavereitamme. Aivan ihana juttu, kiitos! Tässäpä myös Helenan sanoin : Tuo junnujen keskinäinen toiminta on aivan mahtavaa. Yhdistää nuoria, parantaa ilmapiiriä ja ennaltaehkäisee kaikenlaista kiusaamista. Tästä kivakavereiden arvokkaasta toiminnasta olenkin heitä jo useita kertoja kiitellyt, mutta nyt syksyllä sain idean osoittaa tuota ajatusta hieman konkreettisemmin. Hankin kaikille kivakaveripareille ”Best Friends” korut, joita oli siis eilen toimintapäivän aikana jaossa. Ajatuksena on, että kaikille pareille on oma korunsa, joten he joilta koru vielä uupuu saavat sen tallin toimistosta.

Kiitos kuvista Ida Turpeinen ja Linda Ervasti! Lisää kuvia löytyy facebook sivuiltamme

12.12.2015 pidimme seuran pikkujoulut ,joihin kivakaverit suunnittelivat ja toteuttivat esityksen.
Ihanan esityksen kaverit olivatkin miettineet. Nea soitti Annan selässä huilua, kuoro lauloi ja
keppihevos katrilli pyöräytti hienot kuviot. Lopuksi toivotettiin hyvää Joulua kaikille!
Esitys oli mieleenpainuva ja koskettava. Kuinka monipuolisia ja taitavia kavereita meillä onkaan!
Kiitos hienosta esityksestänne!Tässäpä vielä kuvia esityksestä, pahoittelen niiden laatua :)