Oulunsalon Ratsastajat Ry


Oulunsalon Ratsastajat ry on 11.12.2007 perustettu ratsastusseura. Seura hyväksyttiin SRL:n jäsenseuraksi 18.12.2007. Seura toimiii Oulunsalon Ratsastuskoulun tiloissa. Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki hevosista kiinnostuneet. Vuoden 2008 alusta asti seura on vastannut mm. ratsastuskoulun tiloissa tapahtuvien kisojen järjestämisestä, kilpailutoiminnasta ja kerhotoiminnasta.

TOIMINTASUUNNITELMA 2018


TAVOITTEET

Oulunsalon Ratsastajat ry pyrkii toiminnassaan siihen, että kaikenikäiset seuran jäsenet löytävät itselleen sopivan tavan kehittyä ratsastus- ja hevosmiestaidoissa riippumatta tämän hetkisestä taitotasosta.

Jäsenmäärää pyritään kasvattamaan siten, että kaikki Oulunsalon ratsastuskoulun tuntiratsastajat sekä lähiseudun yksityistallien hevosharrastajat saataisiin seuran jäseniksi. Myös aktiivisia aikuisia, esimerkiksi juniorijäsenten vanhempia, kaivataan lisää toimintaan.

Vuoden 2018 aikana on tarkoitus järjestää erilaisia tapahtumia ja kilpailuja, mm. perinteiset syksyn estekunnostustalkoot ja pikkujoulut. Seuralaiset voivat vapaasti ehdottaa ja ideoida kaikenlaista toimintaa

Talkoohengen kehittämistä jatketaan edelleen, mm. palkitsemme kilpailupäivän arvotun talkootyöläisen herkkupassilla, tallitoimikunnan ylläpitämään kisakioskiin. KivaKaveri toiminnan kehittäminen.

"Katrilli" KIOSKI JA KISATOIMIKUNTA

Eri tapahtumissa palvelevien kioskin ja grillin toiminta kuuluvat kioskille. Kisatoimikunta puolestaan järjestää koulu- ja esteratsastuskilpailuja seura- ja harjoituskilpailutasolla noin kahdeksan kertaa vuodessa OUSA - Cupin muodossa.

Myös seuramme juniori jäsenten vanhemmat ovat tervetulleita kisatoimikunnan toimintaan mukaan vaikkapa tulemalla talkoilemaan kilpailupäivänä tallille. Sehän olisi ihana osoitus lapselle/nuorelle että vanhemmat haluavat olla mukana tukemassa ja osallistumassa heidän harrastukseensa. Aiempaa kokemusta et tarvitse kisojen järjestämisestä etkä kilpailemisesta - oma innostus yhdessä tekemiseen on tärkeintä!

Kisatoimikuntaan ja kioskiin ovat tervetulleita mukaan kaikki uudet ja vanhat innokkaat hevosystävät! Myös kaikenlaiset ideat, ehdotukset ja palautteet otamme mieluusti vastaan.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Seura on Suomen Ratsastajainliiton jäsen ja toimii tiiviissä yhteistyössä Oulunsalon Ratsastuskoulun kanssa.

TIEDOTUS

Seura tiedottaa asioista pääasiassa nettisivuillaan sekä lisäksi tallin ilmoitustaululla, facebookissa ja tarvittaessa sähköpostilla.