OUSAn iltapäivät

6.8.2017

Eilen vietimme OUSAn iltapäivää, kiitos kaikille mukana olleille ja järjestelyjä tehneille. Kiitos Helena & Kari ja ratsastuskoulu.

Aloitimme merkkisuoritusmerkkien jaolla, onnea kaikille merkkisuorittajille. Jos et päässyt hakemaan eilen merkkiäsi, kysy tallilla käydessäsi Lindalta omasi:)

Viime vuodesta tuttu valmentaja & ratsukkoa pääsivät myös meitä ilahduttamaan. Saimme seurata ratsukon kehitystä kouluratsastusradalla kilpailutilanteessa :) Hienosti jälleen valmentajan ohjeistuksella ratsukko suoriutui mainiosti kouluradastakin. Kiitos että pääsitte jälleen tulemaan.

Iltapäivän lopuksi saimme nähdä keppihevosten estekilpailun :) Upeita suorituksia ja kauniita keppihevosia, kiitos! Kiitos KivaKaverit!

2.7.2016"Kavion kopsetta, hersyvää naurua, iloista yhdessä tekemistä, OUSA" Vietimme 2.7.2016 OUSA:n iltapäivään mukavissa merkeissä!
Kiitos Helena ja Kari että voimme järjestää tällaisia tapahtumia seuralaisillemme tallilla!
Paikalle oli saapunut kivasti seuralaisia , kiitos kaikille jotka olitte paikalla!
Saimme viettää iltapäivää aurinkoisessa säässä, tummista pilvistä ja muutamasta sadepisarasta huolimatta :)
Tunnelma oli iloinen ja saimme seurata hienoja "esityksiä" tapahtuman ajan.

Aloitimme iltapäivän Personal trainer Jemiinan Kemppaisen
liikkuvuusharjoittelulla lonkkien ja selän liikeratojen avaamiseen. Olipas se vain mukavaa, kiitos Jemiina!
Muistattehan että elokuussa alkaa Jemiinan vetämät ryhmäliikunta tuokiot! Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan! Tässä vielä linkki Jemiinan sivuille sekä Facebook sivuille Kun olimme sopivasti "liikkuneet" oli aika istahtaa ja seurata valmentaja Nean ja valmennettavan ratsukon Petrin ja Faidon kehittymistä kohti tulevaisuuden kouluratsastuskilpailuja. Valmentaja Nealla oli loistavia "täsmä" ohjeita , kuinka Petrin tulisi toimia Faidon kanssa. Kylläpäs olikin mukavaa ja opettavaista katsella ja kuunnella kuinka ratsukko alkoi toimimaan hienosti tuokion edetessä! Kiitos valmentaja Nea & Petri ja Faido että tulitte iltapäiväämme meitä ilahduttamaan. Onnea myös mahdollisiin tuleviin valmennus tuokioihin ja tietysti niihin kouluratsastuskilpailuihin. Sitten olikin aika päästä herkuttelemaan raikkailla kesän herkuilla. Kiitos ihanista tarjoiluista ja niiden kauniista esillepanosta kuuluu Tarjalle ja Veikolle! Kivakaveri toimintamme on nyt pyörinyt yli kaksi vuotta ja kivakaveri toiminnan ajatus on sisäistetty hienosti ja toiminta on lähtenyt pyörimään valtavan hyvin On isoja ja pieniä kavereita ja määrä lisääntyy pikkuhiljaa. Aikaisemmin kirjoitin että jossakin vaiheessa pienemmät tulee olemaan niitä isoja kavereita uusille tulijoille, no niinhän on käynyt, osalla "pienemmällä" kaverilla on nyt se oma pienempi kaverikin. Aivan huippua, olemme niin iloisia ja ylpeitä meidän kivakaveri toiminnasta! Näin kivakaveri toimintamme kehittyy jatkuvasti ja uusia kaveri suhteita syntyy. Tänään ihanat kaverimme kertoivat omin sanoin kivakaveri toiminnastamme ja näyttivät miten yhdessä hoitivat ja varustivat hevoset valmiiksi. Kiitos kivakaverit, olette kyllä ihania! Seuraavaksi kivakavereiden piirrustuskilpailun osallistujat palkittiin. Kaikki piirrustukset olivat upeita ja arvovaltaisella "piirrustus raadilla" ei ollut helppo tehtävä saada selville kolmea parasta työtä. Päätös saatiin tehtyä ja voittaja kolmikko ja kaikki osallistujat palkittiin hienoilla palkinnoilla! Onnea kaikille kilpailuun osallistujille! Tapahtuma saatiin päätökseen ja monta muistoa rikkaampana talli pikkuhiljaa hiljeni ja hevoset jäivät nauttimaan lämpimästä kesäillasta! - Puheenjohtaja Tuija-__________________________________________________________________________________________
29.6.2015 " Kavionheiton edellä"
Lauantaina 27.6 vietimme OUSA:n omaa iltapäivää. Jossa Juhlistimme Pohjois-Suomen paras seura 2014 saavutustamme.Paikalla olikin mukavasti seuralaisiamme.Kiitos kaikille mukana olleille! (c) Helena
Ruusuke oli tuotu näytille ja Tarja oli tehnyt ihanat kukkakimput pöytiin, kiitos Tarja. Ruusuke tullaan laittamaan esille tallille myöhemmässä vaiheessa.
Aluksi kerroin SRL:n perusteet valintaamme, mitkä löytyy myös täältä. Sitten pääsimmekin herkuttelemaan kakkukahveilla. Kiitos Anne ihanista kakuista. (c) Helena
Seuraavaksi tallimestari Niko kertoi omasta työstään tallilla . Kiitos Niko. Kivakaverit olivat suunnitelleet tapahtumaan oman ohjelman. Ensin oli kivakaveri toiminnan esittely ja sen jälkeen "ponileikki" johon kaikki paikalla olleet pyydettiin mukaan. Rohkeasti mukaan tulikin väkeä ja "ponileikki" pyörähtikin laulun mukaisesti. Sen jälkeen alkoi kivakavereiden esittämä "kilpailu" joka koostui pujottelu radasta jossa kivakaverit ratsastivat kaksipäällä radan läpi. Rata tuli ratsastaa mahdollisimman nopeasti ja lopuksi nopeimmat pääsivät finaaliin. Rataa vaikeutettiin välillä jolloin piti kuljettaa täysi vesilasi toiseen päähän maneesia. Hienosti kaikki radan suorittivat ja hevoset oli myös aivan huippuja, ne ottivat tämänkin niin tyynesti ja tekivät mitä ratsastajat pyysivät. Hevosina kilpailussa oli Fidello, Danitus ja Catleen. Lopuksi kaikki kivakaverit palkittiin ruusukkeilla ja kunniakierroksella kävi kaikki! Kiitos kivakaverit ihanasta leikistä ja esityksestänne! Kivakaveri toiminnan ajatus on mielestäni sisäistetty hienosti ja toiminta on lähtenyt pyörimään valtavan hyvin. On isoja ja pieniä kavereita joiden määrä lisääntyy pikkuhiljaa.Jossakin vaiheessa pienemmät tulee olemaan niitä isoja kavereita uusille tulijoille. Näin kiva kaveri toimintamme kehittyy jatkuvasti ja uusia kaveri suhteita syntyy. Kivakaveri toiminnassa on tällä hetkellä mukana 61 kaveria, mahtavaa! Jaoimme myös OUSA:n suuren valokuvakilpailun palkinnot. Paikalle ei ollut päässyt kaikki kilpailuun osallistuneet ja he saavat palkintonsa tallilta. Onnea vielä kaikille kilpailijoille ja voittajalle . Tulokset löytyy täältä
Lopuksi Petri piti tiivistelmän "Kouluratsastuksen saloista" Kiitos Petri. Kiitos Anne, Riina, Tarja & Veikko ja Helena ja Kari juhlien järjestämisestä ja mahdollistamisesta ! "Kavion kopsetta, hersyvää naurua, iloista yhdessä tekemistä, OUSA"
- Puheenjohtaja Tuija-