OUSA Pohjois-Suomen paras seura

OUSA/ Pohjois-Suomen paras seura 2014

SRL:n perusteet valintaamme on seuraavat:

Oulunsalon Ratsastajat ry tarjoaa kaikenikäisille seuran jäsenille itselleen sopivan tavan kehittyä ratsastus- ja hevostaidoissa. Toiminta painottuu ratsastuskoulun asiakkaisiin ja lähiseudun yksityisratsastajiin. Seura tarjoaa monipuolisesti kaikentasoisia kilpailuja ja tapahtumia kohderyhmälleen. Seuran nuorisotoiminta on omaa luokkaansa, siitä esimerkkeinä mm. kivakaveri -toiminta ja Ratsastajainliiton hyväntekeväisyyshanke vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseksi. Seuran toiminta kehittyy koko ajan. Seurassa on innokasta aktiivisuutta ja harrastustoimintaa koko elämänkaarella.
19.4.2015

Ilokseni saan tulla kertomaan hienon uutisen.

Seuramme osallistuimme Suomen Ratsastajainliiton kilpailuun” Vuoden ratsastusseurat 2014, teemalla ratsastuskoululaisen vuosi”

Ratsastajainliiton vuoden 2014 Ratsastuskoululaisen teemavuoden kunniaksi kilpailussa painotettiin seuran ja tallin välistä yhteistyötä.

Oulunsalon Ratsastajat Ry on valittu alueemme (Pohjois-Suomi) vuoden 2014 parhaaksi seuraksi

Alueiden parhaimmat ratsastusseurat palkitaan 500 euron rahapalkinnolla ja ruusukkeella

myöhemmin keväällä alueiden omissa tilaisuuksissa. Palkintoraha tullaan käyttämään seuratoiminnan hyväksi. Tulemme pitämään myös OUSA:n oman iltapäivän kesällä, jossa juhlistamme tätä tunnustusta. Lisää infoa siitä lähempänä.

Puheenjohtajana olen ylpeä tästä saavutuksestamme, meillä on hieno seura jossa kaikki otetaan mukaan, eikä yksin jää kukaan! Kiitos kuuluu teille kaikille seuralaisille. Ilman teitä kilpailuja ja tapahtumia emme pystyisi turvallisesti järjestämään. Kaikki te teette arvokasta työtä seuramme hyväksi!

Hyvä yhteistyö Helenan, Karin ja koko ratsastuskoulun henkilökunnan kanssa on mahdollistanut kaikki kilpailumme ja tapahtumamme jo monen vuoden ajan. Iso kiitos siitä!

Tallin kaikki turvalliset sekä osaavat hevoset ovat myös taputukset ja kiitokset ansainneet. Kaiken tasoiset ratsastajat ovat pystyneet turvallisesti tutustumaan kilpailun saloihin tallin hevosilla, on ne ihania!

Tämä tunnustus antaa vain lisää intoa ja halua kehittää edelleen seuratoimintaamme mahdollisimman seuralaisiamme palvelevaksi.

Haluan myös onnitella kaikkia valtakunnallisen kilpailun parhaita ratsastusseuroja sekä alueellisia voittajia!

Lisää tietoa löytyy täältä http://www.ratsastus.fi/srl/uutiset/101/0/suomen_p... -

-Puheenjohtaja Tuija-

Ruusuketta vastaanottamassa 24.5.2015