Timantti - Cup 2018

10.2.2018 Timantti Cup (c) Linda Ervasti

Timantti - Cup on avoinna alkeis/jatko - tason aikuisratsastajille sekä niille aikuisille jotka itse kokevat kuuluvansa tähän kategoriaan.

Luokat kilpailuissa tulevat olemaan alkeis/jatko/C-tason luokkia. Eli estekilpailuissa puomi / ristikko/ 40cm ja koulukilpailuissa ryhmäratsastus, raviohjelma ja helppo C:n tasoiset luokat. Kilpailuissa tämän tason kilpailut on jaettu yleensä a) juniorit ja b) seniorit osioon(tässä osiossa kilpailevat siis Timatti-Cup:set) jolloin a) ja b) osion ratsastajat palkitaan erikseen.

Timantti-Cup kisaajilla on samat kilpailupäivät ja säännöt kuin OUSA-Cup kisaajillakin vain Timantti-Cup pisteet kertyvät eri tavalla.

Jos Timantti-Cuppilaisia on vain muutama osallistumassa kilpailuluokkaan, luokka yhdistetään. Timantti-Cup pisteitä kuitenkin kertyy alla olevan mukaisesti.

Timantti- Cup luokkiin osallistuneet saavat seuraavanlaisesti

Timantti-Cup pisteitä :

Sijoituksista (Luokissa palkitaan arvostelun mukaan)

  • 1.sijoitus 4 pistettä
  • 2.sijoitus 3 pistettä
  • 3.sijoitus 2 pistettä
  • Ilman sijoitusta jääneet saavat 1 osallistumispisteen.

Estekilpailun luokissa, joissa käytetään arvostelua A.1.0/A.0.0,

  • sijoittuneet saavat 3 pistettä. Muut saavat 1 osallistumispisteen.
  • Estekilpailuiden Drive-In kilpailuissa saa puhtaasta suorituksesta 3 pistettä. Muut saavat 1. osallistumispisteen.
  • Koulukilpailun ryhmäratsastusluokassa ja raviohjelmissa kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet sijoittuvat ja saavat sijoittumisesta 4 pistettä. Muut saavat 1 osallistumispisteet

OUSA Cup:issa ja Timantti –Cup:issa kilpaillaan vuorotellen este- ja kouluratsastuksessa. Vuoden lopussa palkitaan eniten osakilpailupisteitä keränneet Oulunsalon Ratsastajien edustajat.

Rohkeasti kaikki mukaan!


Uma & Elari maastoon lähdössä (c) Laura Mattila