Viime kilpailujen palautteet käsitelty

14.09.2018

Kiitos kaikille viime kisoista palautetta antaneille! Palautetta kyseltiin Facebookin sekä kahvihuoneessa olleen nimettömän palautelaatikon kautta. Saimme palautteita valitettavan vähän, yhteensä vain 9 kappaletta. Palautteita olivat kirjoittaneet kuitenkin niin lapset kuin aikuisetkin. Kaikki palautetta antaneet olivat rastittaneet luvan palautteensa julkaisulle, joten alla on yhteenveto siitä, mitä mieltä kisoista oikein oltiin. Ja ennen kaikkea – mitä me kisatoimikunnassa aiomme näiden palautteiden pohjalta!

Palautteissa kehuttiin kisoja tosi onnistuneiksi. Kisajärjestelyjä ja erityisesti tunnelmaa kehuttiin kovasti. Samoin ilmapiiri oli koettu kannustavaksi. Lisäksi positiivisena mainittiin informaatio ja tiedonjako sekä uusi toimihenkilötehtävä videokuvaaja.

Palautteissa oli kaksi parannusehdotusta, joita käsittelimme kisatoimikunnan kokouksessa maanantaina 10.9.

Ensimmäisenä parannusehdotuksena Facebookissa toivottiin, että kaiuttimet tuotaisiin jatkossa maneesiin/kentälle hevosten ja ratsastajien tsekkailtavaksi jo aikaisemmin viikolla. Se ei valitettavasti ole käytännön syistä mahdollista, mutta jäimme miettimään, olisiko niitä mahdollista raahata paikalle jo kisapäivän aamuna. Vaihtoehtoja ja jatkoa puntaroitaessa todettiin kuitenkin yksimielisesti, että ratsastajien jännitystä lisäävien elementtien poistaminen olisi loputon suo. Sen vuoksi päätettiin, että tämän kaltaisia toiveita ei lähdetä toteuttamaan kuin opettajien suosituksesta.

Muistattehan kuitenkin, että mikäli jokin aiheuttaa hankaluuksia verryttelyn aikana, voitte aina pyytää neuvoja ja apua verryttelyvalvojalta. Verryttelyvalvoja on valvonnan lisäksi auttamassa parhaansa mukaan!

Toisena asiana viime kilpailujen KN Special -luokan verryttelyryhmät oli koettu liian isoina etenkin yksityisratsukoiden kannalta. Toivottiin myös, että verryttelyvalvoja ohjeistaisi ratsastajia olemaan varovaisempia vieraiden hevosten lähellä.

Yritämme aina miettiä lähtöjärjestyksen ja verryttelyryhmät siten, että kaikki menisi mahdollisimman sujuvasti ja järkevässä aikataulussa niin ratsastajien, hevosten kuin talkoilijoidekin kannalta. Siksi joissain luokissa voi olla 8 ratsukon verryttelyryhmiä, kun osallistujia on paljon (varsinkin silloin, jos vain maneesi on käytössä).

Totesimme kokouksessa, että olisi varmasti hyvä miettiä ja sopia, miten verryttelyvalvoja pystyisi toiminnallaan ja ohjeistamalla huomioimaan yksityisratsukot ja helpottamaan verryttelyn sujumista kokonaisuudessaan :) Muutenkin tulemme miettimään verryttelyn käytäntöjä tarkemmin ja infoamaan niistä teille aiempaa paremmin!

Muistakaahan seuraavienkin kisojen jälkeen antaa meille palautetta! :)

-Ousan kisatoimikunta

Kuvan ottanut viime kilpailuissa Susanna Tikka

alastra_susanna.JPG

22.03.2019Oulunsalon Ratsastajat Ry:n sääntömääräinen kevätkokous 31.3.2019
20.02.2019Tervetuloa estekilpailuihin 16.3.19!
19.02.2019Hei, jäsen! Ilmoita sähköpostiosoitteesi rekisteriimme!
14.02.2019Kisailmoittautumisissa voi jatkossa laittaa hevostoiveet järjestykseen
11.02.2019Päivitetty turvallisuusasiakirja julkaistu
10.02.2019Lähtömaksujen maksuohje
30.01.2019Tervetuloa koulukilpailuihin 16.2.19!
24.01.2019Estekilpailut ratsastetaan 2.2
19.01.201919.1. Harjoitusesteratsastuskilpailut on peruttu pakkasen vuoksi!
21.12.2018Kilpailusääntöjä uusittu ja kisakalenteri julkaistu

Siirry arkistoon »